Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 28 февруари до 5 март

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

През периода Луната расте, може да започвате нови начинания, да залагате свои намерения, да проявявате всякаква активност навън. През растящата Луна може да наблюдавате външните символи на вашите вътрешни противоречия, а също – и склонността ни да влизаме в реактивност, вместо да се обърнем навътре. Като цяло ще се срещаме с познати ситуации или със събития и хора от миналото, но които е нужно да видим и осъзнаем по нов начин.

В 21:57 ч. на 2 март се образува първата квадратура на Луната. През идващото денонощие е добра възможност да проведем хранителен режим за разтоварване. Но по-важното е движението на Луната през подвижния въздушен знак Близнаци. По някакъв начин това ще смекчи наболелите проблеми и ще донесе нов мисловен и идеен пробив в доста застопорената обстановка. Разбира се, полезността е, ако не си сътворим пореден „розов облак“ защото тогава ще последва нова доза усложнения.

Овен

Положете усилия да си оправите настроението. Така ще измените първо нагласата си към идващите работни дни, а като следствие и напрежението, което преживявате. Ако се наложи, преструвайте се, че определени неща още не ги знаете. Ще имате време да пренаредите твърде категоричните си намерения, които като цяло са ви пречка в посока да „изиграете картите“ си по по-успешен за вас начин.

Телец

Намерете изразни средства, за да се поосвободите от крайните страсти, които са ви обзели. Най-много да си докарате здравословен проблем, който да ви наложи алтернативна посока за мислите ви. В момента страда областта около гърлото ви и изисква от вас честен обмен с околните. Изкарвайте словесно емоциите си, но не нападайте неправилните хора край вас. Пеенето също ще разтоварва напрежението ви.

Близнаци

Имате прекрасен поглед над своите или чуждите житейски събития. Имате готов коментар по всяка тема, но е вероятно да чувствате мнението си омаловажено от околните. Внимавайте да не се превърнете в „плямпащия многознайко“ и споделяйте знаенето си само с тези, които наистина се интересуват от него. През периода може да намерите начин да решите много сериозни лични въпроси.

Рак

Все по-често ви се случва излъчването ви да е лъчезарно и да сте в добро настроение, на пръв поглед без конкретна причина. Това е чувство на вътрешно освобождение, което си заслужихте след немалки изпитания последните две години. Започвате по-смело да изразявате мнението си, мечтаете. През периода може много успешно да комбинирате идеите и действието, затова конкретизирайте скорошните си проекти.

Лъв

Отложете крупни финансови проекти или дългосрочни кредитни взаимоотношения. Може да изпитвате силен импулс да предприемете нещо мащабно или рисковано и това може да е успешно начинание ако е начален идеен етап. Конкретни успешни действия биха били тези, които не са свързани с други лица, които имат повечето ресурс от вас. Изпълнявайте поетите си ангажименти и срокове, за да избегнете тенденцията да стигнете до непланирано място.

Дева

Възможно е да изпитвате несигурност в себе си, която пречи на себеизявата ви. Това се дължи най-вече на факта, че не можа да стъпите на рационална основа нито в общуването, нито във взаимодействията си. Идващите дни ще ви бъде по-лесно, особено като влезете в режим да поправяте доста от нещата, които се пообъркаха при вас. Може да намерите добри решения за значимите ви неща.

Везни

Възможно е тревогите или грижите ви в личен или семеен план отново да напомнят за себе си. Този път ще трябва да се приемете и образа си, в който ще влезете и най-вече, че това няма да е обичайната ви роля на балансьор в отношенията. Имате възможност да стигнете до цялата яснота и първопричината на проблемите ви, но също, за да промените съществуващото, ще трябва да предприемете определени действия, за които няма да имате никакво колебание.

Скорпион

Може да намерите решение на много конфликтна ситуация или да срещнете нужния ви специалист, на чиято помощ спокойно да може да се доверите. По-добрата ви стратегия е да търсите средства за договаряне или начини за изясняване на проблема си, за да се успокоите, но всичко зависи на кой етап на напрежението си ще предприемете действие. Опитвайте се да не заемате крайна позиция

Стрелец

Отделете време за възстановяване - енергийно, емоционално, физически. Пренапрежението ви е довело до мрачно или крайно себеусещане и е възможно да не може да видите добра перспектива пред себе си. Приемете, че определени отношения или планове си изискват точното време. Ако за момента не може да имате желаното, то не измествайте напълно фокуса си от множеството подобрения, които напоследък трайно се настаняват в живота ви.

Козирог

Явявате се източник на сила за всички в обкръжението си и съумявате да запазите здравомислието си, когато емоциите взимат превес. Това е вашият начин да поддържате стабилност в отношенията си. Трудно обаче може да видите или да заемете нова позиция. Най-трудно ще ви бъде да успявате спокойно да общувате и да поправяте недоразуменията, предизвикани от грешни интерпретации.

Водолей

Избегнете възможни изблици на недоволство в семейството си. Ако е необходимо, използвайте излишната си енергия, за да направите подобрения в дома. Не подхващайте теми от миналото, особено касаещи пари. Ако преминавате през здравословно неразположение, може да поработите с нерешени емоционални тежести или с напомнящи за себе си страхове от неотдавна. Ще ви повлияе изключително добре терапия с вода във всичките й приложения.

Риби

Най-предизвикателно ще ви бъде да обменяте информация със своя партньор. Отложете важните си лични разговори или оставете финалът отворен; никакви крайности! Във всички останали области, може да „сваляте“ информация и да еквилибрирате с импровизации с всевъзможни идеи, проекти или концепции. Нужно ви е единствено да не си изгубите времето с разсейване в „празни“ хипотези, неадекватни изобщо на сегашния момент.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.