Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 6 март до 12 март

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

На 9 март в 19:37 ч. е Пълнолунието в Дева. Луната започва да намалява, времето е подходящо да се освободите от ненужния ви вътрешен товар на натрупаните преживявания, включително и прилагайки разтоварващ хранителен режим. В началото на седмицата ще е засилен емоционалният фон, а това е предпоставка животът да стане твърде колоритен и със засилени крайни краски. Разбира се според вътрешното ни предразположение, но трудно ще успеем да бъдем балансирани.

От вечерта на 11 март Меркурий спира да е ретрограден. И ще донесе свеж полъх в начинанията ни, които неведнъж се преобразуваха последните седмици.

Повече информация може да прочетете тук.

Овен

През идващите дни може да изгубите концентрацията си, да ви бъде трудно да държите темпото и цялата визия на приоритетите си. От подсъзнанието ви ще излизат неотработени преживявания, които максимално ще ви отклоняват от ясната ви стратегия на живот. Подсказката за вас е да освободите пространство, за да може да поработите с тези емоционални пластове, но не като тръгнете рязко да отстранявате външния символ, чрез който сте ги осъзнали.

Телец

Може вече идеята за ново начало да не ви се вижда толкова страшна. Имате готовност да се вслушате в думите на приятелите си или да видите от колко време насам са се опитвали да ви покажат различни възможности. Съхранете осъзнаванията, които ще преминат през вас, сега не е времето да правите фактически промени, а по-скоро да си създадете трайна нова настройка и визия за предстоящото ви бъдеще.

Близнаци

Ще може да наблюдавате как много от философските ви убеждения и словесни практики спират да ви удовлетворяват. Това е уникална възможност да преминете на ново ниво на светоусещане, в което няма да е необходимо да живеете едновременно в лична теза и антитеза – спирате излишния монолог и извличате същностно важни за вас основи за по-нататъшния ви път.

Рак

Проблемът ви е, че доста инатливо ще държите единствено своята гледна точка и трудно ще се отворите за обмен с околните. Това е форма на защита от външния свят, като така си мислите, че демонстрирате своята сила, устойчивост и характер. Точно обратен обаче ще бъде ефектът – ще ви въвлече в още по-груби отношения, в които не умеете да съществувате. Пробвайте да общувате без пресилени емоции.

Лъв

Ще срещнете пречки в общуването с околните, защото ще премълчавате вашите главни неща, но за сметка на това по всяка тема ще сте в готовност рязко да спорите. Ако ви предстои да взимате важни бизнес решения, имайте предвид, че е твърде вероятно информацията, с която ще боравите, да е силно едностранчива и това е предпоставка да построите стратегията си върху нездрава почва. Изчакайте и пообмислете още малко.

Дева

Ритъмът ви през идващите дни ще е малко като ръченица – много подскоци и пот, но резултатите си остават същите. Просто помислете как да сте по-ергономични; някои неща отложете, на други, особено на отношенията си с важния ви човек, обърнете повече внимание. Може да преживеете отново някои позабравени емоционални чувства и това изненадващо да ви „даде крила“.

Везни

Избягвайте крайности в емоциите си, въведете си нов балансиран режим и максимално се отстранете от дразнителите си, дори да са от семейството ви. Ако това не ви е достатъчно да се справите с напрежението си, потърсете помощ – нужен ви неутрален и добронамерен приятел или специалист, чийто съвет да последвате, за да се свържете отново със своята вътрешна хармония. Не се пресирайте със срокове.

Скорпион

Вашата радост е в любовта, с децата ви или с творческите проекти, с които сте ангажирани. Може смело да предпочетете да взаимодействате предимно в тези направления. Всичко друго по-добре отложете или категорично си поставете собствени граници, отвъд които няма да преминавате и да се въвличате в сериозни и напълно излишни битки, защото крайностите ще следват вас.

Стрелец

Настроени сте щедро и имате потребност за пълна споделеност в семейството си. Едновременно е малко вероятно да усещате взаимността, защото ще имате претенции към всичко, което обичаните ви правят или не. Нужно е да осъзанаете, че ако подходите нападателно, демонстрирате недоволството си или започнете да защитавате позицията си, ще влошите още повече отношенията си.

Козирог

Възможно е да усетите, че изпускате нещата в личен план от контрол, а реакциите ви могат да станат резки. Трудно ще постигате умереност, ще сте склонни да отхвърляте дори преимуществата в отношенията си. Това напрежение в никакъв случай не го проектирайте или следвайте в социалната си или професионално дейност. Може да намерите нужното разбиране ако потърсите или допуснете близост с близките ви родственици.

Водолей

През периода може да се освободите от влиянието на околните, по-скоро като видите как по индиректен начин са ви карали да вземате страна. Възможно е да осъзнаете, че подобна манипулация е отнемала от вашата свобода и е естествено да преминете в нова крайност като се прикачите към „своя“ позиция. За да не попаднете в ново зацикляне се дистанцирайте, без да предприемате каквото и да е – поне засега.

Риби

Ще ви бъде много трудно да стъпвате по тази планета и да влизате в конкретиката на задълженията си. От всички знаци най-силно ще сте повлияни от повишения емоционален фон; по-скоро ще чувствате, че ви обкръжава грубост и амбиция и вероятно това дълбоко ще ви наранява. Най-важно е да държите фокуса върху личния си свят и да не се впускате да оправяте несправедливостите.

Автор: Евгения Карагеоргиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.