Статиите на 1001 Рецепти

Хороскоп за периода от 27 март до 3 април

Седмичен хороскоп, създаден специално за 1001 рецепти от най-добрия астролог у нас - Евгения Карагеоргиева. За персонални консултации, свържете се на телефон: 0886 299 354.

Настъпва това време, за което всеки, тръгнал да търси себе си, е чувал, много хора дори са го очаквали трепетно, но някак си в абстрактен план. Това е времето, което ще доведе до промяна на човешкото съзнание, а когато и колективното съзнание израстне, ще се промени изцяло и материалният свят около нас. Това предстои, то е неизменно. Всяка остаряла форма ще трябва да отстъпи мястото си на нова или новоизградена такава и това е необратим процес, в който всички участваме.

Малцина са си представяли сегашният конкретен формат, който катализира такава промяна. С всеки минаващ ден се появяват все нови и нови обяснения, мнения, теории, конспирации, абсурди и твърде бързо всеки си изгради своя метафора за случващото се. Така или наче животът продължава, планетите неспирно следват своите орбити и взаимодействат с нас, но в последните дни имаме неповторимия шанс да попаднем в крайно необичайна и непозната ситуация. В прогнозата си по знаци предлагам съвсем кратички насоки, за личния път на всеки зодиакален знак. Промяната започва от нас.

А доказателство, че планетите си следват графика, е образуването на първата квадратура на Луната на 1 април в 12:21 ч. Вече знаете, че това е денонощието за разтоварващ режим, но също носи и посланието да запазим спокойствието и цялостта на вътрешния си свят.

Овен

Не спирайте да извършвате физически упражнения и си отделете нужното за това пространство. Опитвайте в отношенията си да бъдете по-приемащи, стремете се към толерантност, изслушвайте и си поиграйте на играта „какво ще стане ако играя втора цигулка?“. Изчаквайте да чуете другите от какво се нуждаят и вложете всичката си енергия да им дадете нужното.

Телец

Наблюдавайте се в ситуациите, в които мисълта ви е насочена към осигуряването на някаква стабилност – от осигурени продукти, до стереотипите в ежедневието. Помислете кои са наистина предпочитаните от вас неща – от любимите ви храни, до любимите ви модели. Може да се опитате да се откажете от много ненужни вещи, навици дори от вашата инертност.

Близнаци

Спрете да стимулирате мозъка си с еднотипна информация. Отдайте се на систематизиране на вече наученото – от книги, от курсове, от живота. Помислете си върху модела си непрекъснато да изговаряте мислите си и дали правейки го вие просто не цитирате дочути сведения. Опитайте по изключение да се свържете с „вътрешния“ си източник на знаене, но преди това е нужно да умълчите мисълта си.

Рак

Създайте си пространство, в което да може да се изолирате от цялата суматоха около вас. Това е начинът ви да поддържате енергията си висока и да не се въвличате непременно във всичко случващо се. Когато се усетите спокойни и балансирани ще бъдете много по-полезни в семейните си взаимоотношения. Спрете да се фокусирате върху нещата, които ви правят недоволни, а също – не позволявайте на другите да преминават вашите граници.

Лъв

Сигурно ви е трудно в такава ситуация, в която блясъкът ви остава незабелязан. Помислете коя слабост вътре във вас непрекъснато се стремите да скриете, изразявайки се в различни роли. Може да започнете да изследвате нови сценарии за „бъдещите си прояви“, като идеята е да стигнете именно до онова дълбоко творчество във вас, което наистина ви позволява да бъдете себе си.

Дева

Помислете за множеството ситуации, в които изпадате, заради прекалено пипкави детайли, омесени с перфекционизма и склонността ви да бъдете критични. Може да се докоснете до разбирането на оня момент, в който се превръщате в изпълнител или слуга на околните. Помислете за модела си как дефрагментирате голямата картина и отказвате да приемете цялото.

Везни

Открийте в кои моменти преживявате слабост и как това е свързано с взаимодействието ви с околните, а после направете аналог с противоположното състояние, в което сте изключително центрирани и вътрешно уверени. Вашата сила е в средата – да намирате външни меки изразни средства на вътрешната си категоричност и именно на това може да научите хората край вас.

Скорпион

Може да предприемете пътешествие надълбоко във вас и да изследвате откога назад във времето има неща, които са ви обременили с горчилка и обида. Пътят на вашия Слънчев знак преминава през пълното преживяване на прошката и това е единственото, върху което има смисъл да се фокусирате. За да „летите“, има да освободите много товар и да олекнете. Започнете като първо достигнете до вътрешното си решение за промяна.

Стрелец

Вашата сила е да предвидите и запазите фокуса си върху бъдещето, което ще дойде. На индивидуално ниво сигурно сте си набелязали какво може да предприемете в настъпващите промени. Вашият стремеж към израстване и духовно осъзнаване може да подкрепи и околните и затова не спирайте да търсите Истината.

Козирог

Максимално сте напрегнати от непредсказуемостта и мобилизирате всичките си способности да вършите всичко по най-добрия начин. Вашият талант на ръководител и организатор е изключително нужен на другите. Виждате реално перспективата занапред, но не забравяйте, че не всеки притежава вашия вроден стоицизъм и дисциплина, затова се настройте дълбоко към по-мек и справедлив подход към хората край вас.

Водолей

Умеете да сплотявате хората около себе си и помагате на всеки да се чувства добре. В тази ситуация не спирайте да общувате с вашите приятели, не оставяйте нещата, които са истински важни за вас, ако е необходимо – преобразувайте някои конкретни форми с новаторски решения. Намерете сили да не попадате в злободневния водовъртеж и пазете своята човещина.

Риби

В такава несигурност е много вероятно да сте първите, успели да пуснат контрола и страха си (добре ще е ако се случи докато сте „будни“, а не чрез заместител, като алкохол например). Това е време, в което по най-естествен начин може да проявите способността си да състрадавате на хората край вас и да останете отворени да помагате и приемате. Не забравяйте да се грижите и за себе си.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2022 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.