Статиите на 1001 Рецепти

Обичаш крушите - добър приятел си!

ЛЮБИТЕЛЯТ НА ЯБЪЛКИТЕ

Той е надежден човек, обстоятелствен и консервативен, не тича след техническите нововъведения, не обича хазартните игри и зле планираните пътешествия. В неговия живот всичко трябва да върви по план.

Ябълковите жени са най-добрите жени и майки на света, а мъжете са много внимателни в сърдечните дела.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА КРУШИТЕ

Истински оптимист, никога не се отчайва. С него винаги е весело и празнично. Това е предан приятел, винаги готов да се притече на помощ.

Момичетата, които предпочитат крушите пред останалите плодове, мечтаят да намерят силен и смел спътник, зад когото да се чувстват като зад каменна стена.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА БАНАНИТЕ

Чувствителна личност, лесно ранима, понасяща трудно критикатата, много обидчива. Но ако се наложи, е готова да се пожертва.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА ГРОЗДЕТО

Не понася самотата. Оставайки сам, често търси утеха във виното. този човек навсякъде се стреми да получава удоволствие.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА ЯГОДИТЕ

Това не е еротоман, а просто любител на красивия живот, който идеално се разбира с хората и обожава да флиртува. Но внимавайте - той е ужасно ревнив! Мъжете, които обичат ягодите, често са скандалджии. Споровете и караниците са тяхната стихия.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА ВИШНИТЕ И ЧЕРЕШИТЕ

Вечното дете, което обожава изненадите и няма нищо против да го поглезят. Това е искрен и добър човек, готов на всякакви жертви за близките си.

ЛЮБИТЕЛЯТ НА ПОРТОКАЛИТЕ

Енергичен, деен, обича да се откроява на фона на тълпата. Бързо привлича към себе си хора, особено от срещуположния пол, лесно създава връзки, но също така лесно се разделя.

ПЛОД + ЗЕЛЕНЧУК = ?

Изберете най-приятната половинка за себе си от краставицата, пъпеша, динята и домата - и разберете всичко за себе си!

КРАСТАВИЦА + ПЪПЕШ

Най-често такъв дует предпочитат сериозните и храбри мъже. Сред тях има много спортисти и любители на пътешествията. Те са целеустремени, винаги постигат поставената цел, но са напълно лишени от романтика. Те няма да ви направят серенада под прозореца, няма да ви подарят милион рози, но винаги можете да разчитате на дежурния скромен букет при среща.

Жените, които обичат краставици и пъпеши, често стават шефове. В битовите въпроси те са напълно безпомощни: не обичат да готвят, не умеят да спестяват пари за черни дни, мразят да перат и да мият чинии. От такава жена никога няма да излезе добра домакиня, затова пък със сигурност ще се получи верен и разбиращ приятел.

ДОМАТ + ДИНЯ

Любителите на тези сочни природни дарове са весели и активни. Те са прекалено общителни, понякога, увлечени, могат да ви кажат нещо обидно, но не от злоба, а от липса на тактичност. На тях не им достига хитрост, те са прекалено искрени.

Мъжете от този тип обичат сладко-сладко да си хапнат и да се отпуснат на дивана пред телевизира.

Дамите от този тип обожават животните и са способни да създадат уют и в най-ужасната ергенска бърлога.

КРАСТАВИЦА + ДИНЯ

Поклонниците на това съчетание са неспокойни хора. Външно са сдържани, но отвътре им ври и кипи. Животът с краставично-динения човек е подобен на живота върху вулкан - никога не знаеш какво ще ти поднесе утре. При това той няма да вдига скандали за дреболии: такъв човек с месеци трупа обидите, а един прекрасен ден може неочаквано да се взриви и да затръшне вратата. Обаче именно сред краставично-динените хора често се срещат учени и изобретатели.

ПЪПЕШ + ДОМАТ

Ако човек изпитва влечение към това съчетание, той е уравновесен и тактичен, обича красивите неща, има добър вкус. Мъжете с динено-доматени предпочитания са малко женствени, страдат от нарцисизъм. Но от тях излизат добри художници, артисти и музиканти.

Динено-доматените дами са впечатлителни, предани, способни са да посветят целия си живот на любимия човек.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.