Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш мед

Сънували сте мед? Не ровете в сериозните съновници, ние ще ви кажем какво означава това! Ако сте сънували как похапвате мед, това означава, че ви очаква благополучие, богатство, а също и че ще оздравеете, в случай, че сте болни от тежка болест. Това последното можем да ви го гарантираме и ако просто си похапвате качествен мед редовно, защото той е много полезен.

Също така можем да ви споделим, че ще се почувствате много щастливи и ако просто си направите нашите Меденки с канела или пък Медени сладки с канела и орехи. Ако обаче не сте на кулинарна вълна все още, то нека продължим със сериозните тълкувания на съня ви!

Ако сънувате как друг яде мед в съня ви, тълкувателите на сънища твърдят, че това е сигурен знак, че ще имате мъка, несполука или здравословен проблем. Другият път като сънувате същото, просто вземете бурканчето и го изяжте вие, за да ви се случват хубави неща. Ако пък повече не сънувате мед, значи е време да си направите Медено кашу с канела и да пиете едно уиски.

Ако купувате мед насън, то това означава, че трябва да сте по-въздържани в интимните си отношения и да не се отдавате на разврат. Да, точно това твърдят сериозните съновници. Ние пък смятаме, че най-хубавият разврат, който можете да си спретнете, е да си направите Мариновани свински ребра с мед и доматено пюре на фурна. Не се колебайте! Животът е кратък!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.