Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш вино

Ако ви се е присънила чаша вино, не търсете в съновниците какво означава това. Божествената напитка се е появила в спокойния ви сън, защото ви е залипсвала и защото все още не сте разгледали нашата рубрика Вино за здраве. Щом я прочетете, ще започнете да гледате с други очи на виното и това ще подпомогне сърдечната ви дейност, ще избистри погледа ви и ще ви направи по-издръжливи на напрежението, което ви заобикаля.

Според тълкувателите на сънища обаче, нашата рубрика не е достатъчна. Важно е и да имате предвид, че виното в съня ви е знак, че ви чака благополучие, любовно щастие и късмет. Но ако се замислите, след всяка следващата чаша всеки от нас усеща любовна тръпка и щастие, така че не разчитайте на пророчеството в тези думи. Пийте вино умерено, с мярка и всяка вечер и няма да сгрешите.

Има и трето тълкувание на вашия сън! То предрича болести от липса на пиене, защото както всички знаем - всички страдания на човека се дължат на нередовно пиене. И не на последно място - отдавна не сте правили винен кебап, нали? Със сигурност е време да поправите тази грешка и на яве, и насън!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.