Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш октопод

Ох, тези вкусни октоподи! Пак ли са ви се присънили? Едно е сигурно - гръцката кухня и узото с лед много ви липсват. И още нещо доказва този сън - все още нямате смелост да прочетете статията Тънкости при приготвяне на октопод в нашия сайт и не сте предприели мерки да усъвършенствате това кулинарно умение. Време е да се вземете в ръце!

Друго тълкувание на този сън е, че е време да разгледате и нашите рецепти за октопод, а също и да бъдете внимателни, защото според сериозните съновници (както забелязвате нашият не е точно такъв), ще се ядосвате за вашата неинициативност и ще хабите нерви за неща, в които не сте се впуснали от чувство на страх, самосъхранение или слаба воля.

Според други тълкувания октоподът в съня ви е знак, че спешно трябва да завършите започнатите проекти и да ги приключите успешно, защото при забавяне нещата няма да се случат по удобен за вас начин. Тоест ако сте планирали да готвите октопод, направете го още тази седмица, защото ако го отложите за другата, в магазина няма да има пресни октоподи и идеята ви ще отиде по дяволите.

Какъв е изводът от този сън? Яжте, забавлявайте се и живейте! Не се знае докога ще имате този шанс.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.