Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш хляб

Сънували сте топъл, пухкав хляб тази нощ? Който се къса като козунак? Това означава само хубави неща! На първо място означава, че е време да разгледате нашите Рецепти за хляб или просто да надникнете в невероятните ни предложения за Рецепти за погача. Освен това, след като и наяве, и на сън сте мислили, купували, месили или яли хлебно изделие, това предвещава благополучие и финансово изобилие.

Ако не можете да издържите на паричните печалби, които ще ви сполетят след този сън, моля, обадете ни се - ние ще ви помогнем! А ако не ви се иска да споделяте богатствата си с други, то поне не хвърляйте хляб нито на сън, нито в реалния живот, защото и двата варианта това е знак, че скоро ще станете бедни, независимо с колко пари разполагате в момента.

Друго тълкувание на този сън е, че ако делите хляба с някого, то със същия човек ще стартирате нов бизнес, проект или дейност, която ще се увенчае с голям успех.

Ако пък хлябът, който ядете насън, е сух и мухлясал, ще получите неочаквана помощ от непознати. А ако насън печете хляб, това е знак, че с каквото и да се захванете, ще имате успех и плановете ви ще се осъществят. Затова не се колебайте повече, ами запретвайте ръкави и действайте по хлебните рецепти, които ви предлагаме!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.