Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш магданоз

Магданоз в съня е предупреждение да се придържате към здравословен начин на живот, ако не искате да ви се стоварят големи беди, твърдят сериозните съновници. Ние ги подкрепяме - смятаме, че е време да започнете по-редовно да си правите Магданозена супа с картофи, пащърнак, топено сирене и сметана или пък да се върнете към класическото Табуле - магданозена салата с домати и булгур.

Според други съновници берете или ядете магданоз насън, това е сигурен знак, че ще избегнете болест. Ние и без този сън можем да ви кажем как да избегнете болест, особено душевна! Просто си направете вълшебните ни Пържени магданозени кюфтенца с млечен сос и ще забравите и болест и здраве и всичко.

Друго тълкувание на съня ви е, че той символизира женското господство. Вижте какво, няма да се съобразявате вечно с околните, когато готвите. Стига с този въпрос "Какво да сготвя?", защото така винаги приготвяте онова, което не ви се яде на вас, а се е дояло на близките ви. Помислете за себе си и направете Макарони с магданоз и пармезан, пък другите да му мислят.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.