Статиите на 1001 Рецепти

Тераса „Плодови сладкиши” или как традицията гостува в дома ми

За тези от вас, които не знаят – в дилема съм какви мебели да избера за терасата в моя дом. В случая това е важен избор, защото в дома ми се снима първият по рода си кулинарен лайфстайл формат Вкъщи със Сандра, който напълно отговаря на заглавието. Ето защо изборът на мебели за терасата не бива да е само мой, но и ваш, защото този дом оттук нататък ще е пространство за интересни гости, интригуващи сюжети и вкусни моменти, които показват храната през всичките й призми на дома – от закуската в леглото, която сервираме за близките си, през кухнята, където я създаваме, през трапезарията, където вечеряме със семейството, през хола, където похапваме нещо вкусно пред телевизора, до терасата, където пием чаша розе с приятели и хапваме предястия.

В обзавеждането на терасата ще разчитам на JYSK, които тъкмо обявиха тотална разпродажба на градинските си мебели. Това прави избора ми още по-труден, защото всеки артикул, освен базовите си предимства, е и на добра цена. Вече ви показах Тераса „Шоколадово лято” и Тераса „Домашни кифлички” – имена, които измислих заради кулинарното вдъхновение, което ми носят, а в тази статия е ред на Тераса „Плодови сладкиши”. Тя има следните предимства:

  • Централният модул е удобен и мек - мога да прекарам няколко лета на него;
  • Ратановата маса, която е в комплект с модула, е просторна и мога да сложа освен кафе и обяд на нея, и лаптопа ми, работния ми тефтер и всичко нужно, за да бъде денят ми ползтотворен и релаксиращ едновременно;
  • Дървеният фенер пази пламъка на свеща, така че да мога да прекарам почивката си до късно вечерта на терасата, без значение дали има вятър.

Докато и вие се колебаете коя тераса искате да виждате по-често във Вкъщи със Сандра, пригответе си Плодов сладкиш с череши, налейте чаша охладнено розе, поканете близките си хора у дома и участвайте в играта ни във Facebook, защото ваучерът за пазаруване в JYSK на стойност 100 лв очаква своя притежател. А аз ще прекарам уикенда край морето, докато изборът за терасата е във вашите ръце.

Автор: Сандра Алексиева

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.