Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш боб

Ако сте сънували боб, това може да се тълкува по 1001 начина. Но не се безпокойте, ние ще ви споделим само най-важните. На първо време е важно да знаете, че присънилият ви се боб е следствие от наденицата, която ви се хапва и която е неразделна част от боба. Време е да съберете този кулинарен дует и следващата нощ, докато спите, да оставите една чаена чаша боб да се кисне във вода за следващия ден. На следващия ден просто разгледайте рецептите ни за боб и си харесайте една от тях. Викнете приятели и си хапнете най-вкусното родно ястие.

Друго тълкувание на вашия сън, това е поверието, че ви предстоят кавги и раздори с най-близките ви хора. Ние ви съветваме да имате предвид, че сънят променя решенията и е хубаво на сутринта да сте по-мили и благи с околните, за да не си ядете боба сами после.

Ако пък насън берете или чистите боб, това е сигурен знак според специалистите по тълкуване на сънища, че ще се справите безпроблемно с всички препятствия, които ви поднесе животът. А едно препятствие ще ви дадем и ние - да си приготвите не какъв да е боб, а боб с наденица в глинен съд!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.