Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш моркови

Според сериозните съновници, каквито ние не сме, да ядете в съня си морков е сигурно предвещание за сексуални успехи, които ще ви навлекат само проблеми. Ама, моля ви се! Какви проблеми, като успехите са си успехи. Да, вероятно някой ще ви издебне в неудобна поза и после ще ви напусне, но какво толкова - един морков повече, един по-малко...

Според други съновници, ако поливате, вадите, садите или видите в съня си моркови, значи ще имате печалби, постигнати по лесен начин. Разбира се, че ние подкрепяме това тълкувание! И можем веднага да ви докажем, че то е съвсем вярно - ще имате невероятни печалби под формата на обожание от страна на близките ви хора, което ще постигнете почти без усилия - като приготвите с лекота Морковен кейк с бяла глазура от крем сирене и сметана, а защо не и любимата на екипа ни Морковена торта с крема сирене и сметана. Опитайте и няма да съжалявате.

А ако вие самите имате шестото чувство, че сънят ви не се отнася до калорични десерти, то просто разгледайте и останалите ни Рецепти за моркови и се убедете, че нашите Постни морковени бонбони с орехи са съвсем диетични!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.