Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш пуйка

Според сериозните кулинарни съновници присънилата ви се пуйка е знак за сериозни грешки на работното място. Това се отнася за онези сънища, в които вие ядете пуйка. Ако обаче я готвите, пълните, колите или сервирате - тоест вие сте в кулинарния процес на нейното приготвяне, това според специалистите по тълкуване на сънища вещае хора в обкръжението ви, които ще изпитват възхищение и благодарност към вас. И е нормално да бъде така, ако наистина, а не само насън, им приготвите Пълнена пуйка, Пуйка с ябълки или пък неповторимата Пълнена коледна пуйка със зеле на фурна.

Има обаче и друго тълкувание на вашия сън - вероятно скоро сме публикували някоя наша Рецепта за пуйка във Facebook страницата ни, вие сте видели апетитната снимка и тя моментално ви се е присънила... Това се случва честно с много от нашите читатели. Не се безпокойно излишно, а просто хапнете едни Пуешки бутчета с елда и всичко ще си дойде по местата.

Има и още тълкувания на съня ви - сънувате ли дива пуйка, значи ви предстои голям късмет. А ако просто видите в съня си пуйка, значи ще имате самонадеяни приятели или съдружници и глуповати. Глуповати са, ако не опитат пуйката, която ще им сготвите!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2024 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.