Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш патладжан

Според сериозните кулинарни съновници да сънувате патладжан е знак за проблеми в работата, които не бихте могли да предвидите. Тоест не се замисляйте какво лошо може да се случи в офиса, защото и без това не бихте могли да предположите. Лошото ще ви изненада, но не му се оставяйте - изненадайте го и вие и то приятно с няколко лесни Рецепти за патладжан. Това може да са Патладжани на фурна с доматен сос и моцарела, Патладжаново кьопоолу, Патладжанова мусака с телешка кайма и моцарела или Пълнени патладжани с кайма.

Ако обаче държите да се впуснете в тълкуванието на вашия сън, то ние ще ви помогнем - в сериозните съновници пише, че в случай, че белите, режете, садите или берете патладжан, то ви предстоят тежки дни, за които е редно да се подготвите финансово. Спестявайте пари за черни дни, защото може да се окаже, че те не са чак толкова далече, колкото ви се иска.

Ако тези тълкувания не ви устройват и искате да прочетете нещо положително - ние сме вашият съновник! Ние тълкуваме само вкусно бъдеще по забавен начин! Според нашия астрологично-кулинарен екип, присънилите ви се патладжани не са нищо повече от копнеш по нещо нестандартно с лек гръцки привкус... Наслаждавайте се на приятните мигове в живота си и правете само онова, което ви доставя удоволствие. Тогава и сънищата ви няма да имат нужда от тълкуване, и душата ви ще е емоционално заситена.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2024 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.