Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш картоф

Според сериозните кулинарни съновници, а ние не сме такъв, ако сънувате картофи, това означава, че е ви поканят на вечеринка. Ние не сме фенове на вечеринките, а на вкусните вечери, организирани от вас самите и то по нашите Рецепти за картофи. Тоест вместо да чакате някой да ви покани на порция от Задушени картофи с чесън, зехтин и подправки, по-добре си ги пригответе по нашата рецепта и поканете у дома, когото си искате.

Ако пък сънувате, че копаете картофи насън, то това според съновниците предвещава радост и веселия. А ако печете картофи насън, както в рецептата ни за Най-вкусните запечени картофи на фурна, то това предвещава женитба! Ако обаче не сте готови за тази стъпка и искате да неутрализирате действието на вашия сън върху съдбата си, то просто си направете Здравословни пържени картофи и няма да се ожените скоро.

Ако насън белите картофи, то това предвещава, че ще се отървете от грижи или от принуждение. А според нас, ако наяве белите картофи, значи планирате да си сготвите Картофена запеканка с кашкавал на фурна или която и да е от нашите рецепти за картофи.

Според съновниците, ако готвите картофи насън, това не означава, че наистина е спретнете нещо в кухнята, а че ще имате неприятно посещение. Нашият съвет е да не отваряте вратата и си стоите на свещи вечер у дома. С половинката, бутилка вино и нещо вкусно за хапване.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.