Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш баклава

Според специалистите по тълкуване на сънищата, ако ядете на сън баклава, има опасност познати или приятели да се намесят в семейните или интимните ви тайни и да предизвикат раздор. Най-вероятно се касае за опит да ви откраднат рецептата за баклава, за която толкова се молихте на баба ви да ви я даде и покаже нагледно.

Не се безпокойте - и ние едно време имахме проблеми с кражбите на рецепти и решихме, че най-доброто решение е просто да ги публикуваме някъде и близките ни да мирясат. Да, точно така се роди "1001 рецепти". Спокойно, ако вашата рецепта е съкровена и не искате да я споделяте, принтирайте им рецептата за нашата Баклава или пък Баклава с орехи и готови кори - класическа рецепта. Ако искате, дайте им и идеята за любимите на екипа ни Коледни постни баклавички. Но тук е моментът да ви предупредим, че ако им дадете не вашата, а нашите рецепти, има опасност на следващото събиране близките ви да извадят по-вкусната баклава. Не че подценяваме баба ви, но все пак...

В други съновници пък пише, че ако сънувате, че ядете баклава, това вещае неприятни новини, а ако друг я яде - проблеми, които е необходимо веднага да разрешите. Ама, разбира се! Ако все още не сте се научили да приготвяте баклава, това си е сериозен проблем, чието решение не търпи отлагане. Разгледайте нашите Рецепти за Баклава и всичко ще си дойде по местата.

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.