Статиите на 1001 Рецепти

Да сънуваш домати

Според сериозните съновници, ако видите насън домати, това значи семейно щастие. Ако берете червени домати, ще берете голям срам наяве. Примерно ако ви хванат, че все още не сте се научили да правите Пълнени домати с кайма и ориз или пък Запечени домати с тиквички и хрупкава коричка. Да, тогава със сигурност ще берете голям срам.

Ако пък ядете домати насън, тълкувателите на сънища твърдят, че ще научите нещо вярно за себе си. Или някаква тайна, която досега е била скрита от вас. Да ви кажем ли каква е тайната? Че вие всъщност можете да готвите много добре, просто понякога малко ви мързи и не ви се занимава. Но съвършено добре можете да направите Пълнени домати със сирене и извара и гостите ви да си оближат пръстите...

Ако отглеждате домати насън, съновниците вещаят “отглеждане” на щастието и благополучието ви. Ако пък насън готвите или сервирате ядене с домати, близките ви също ще се ползват от твоите блага. И това е съвсем нормално, че кой не иска да се възползва от благото да опита приготвените от вас Рецепти за домати!

Ако консервирате домати насън, значи ще трупате имот за черни дни. Трупайте, лошо няма!

Коментирайте първи статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.