Статиите на 1001 Рецепти

РЕЖИМЪТ НА САНДРА - МЕНЮ II

Ето го и менюто ми през втората седмица от РЕЖИМЪТ НА САНДРА. Споделила съм ви всяка рецепта, като съм я описала в конкретика, заснела съм я и съм споделила с вас цялото предизвикателство на това да вляза във форма.

ДЕН 8

Това е вторият понеделник от режима ми. Вече свикнах да ставам рано сутрин и да заспивам в по-прилично време, а не както преди - в малките часове на нощта. Първите два-три свалени килограма, макар и в същността си течности, се бяха разделили с тялото ми, затова и мотивацията ми в първия ден на втората седмица беше по-висока. Започнах деня с тренировка, а след това с приготвяне на Пилешки рулца с босилеково песто.

Салатата към тях направих според наличните във Farmhopping пресни зеленчуци и се насладих на прекрасна вечеря и обяд. Не ми остана време да готвя два пъти, но вече започнах да свиквам да ям една и съща храна за обяд, и за вечеря. Закуската ми се състоеше от чай без захар, чисто кафе и плод.

ДЕН 9

Динамичен ден, пълен със служебни срещи и ангажименти, в който трябваше след тренировката по най-бързия начин да приготвя нещо вкусно и протеиново за хапване, да го прибера в кутията за обяд и да тичам по задачи. В този ден кардиото беше под формата тичане от служебна среща в служебна среща, така че Алекс беше длъжен да ми прости, че вместо 40 минути на пътеката, аз прекарах там не повече от 10. Най-лесният обяд, който ми хрумна, беше Пилешко филе с броколи на тиган.

ДЕН 10

С всеки следващ ден все повече не ми се хапваха въглехидратни храни и привиквах към новия си начин на живот. Научих се да бъда жадна и да пия вода и макар в началото да беше насилствено, на 10-тия ден вече пиех вода по собствено желание и то с чаши. Достигнах рекордните си два литра в този ден. Приготвих си Пиле на тиган със соев сос и зеленчуци, защото само такива продукти имах в наличност в хладилника си. Беше божествено вкусно!

ДЕН 11

Седмицата беше към края си и за последните 10 дни, заради времето, посветено на фитнеса, недовършените ми задачи се трупаха една след друга и аз не смогвах. Затова наистина трябваше да измисля нещо елементарно, но вкусно и полезно в кухнята, за да се храня, спрямо създадения ми от Алекс режим, като в същото време това не трябваше да ми отнема време, защото в този ден аз нямах никакво. Измсилих си едни бързи Запечени патладжани със зеленчуци и дим да ме няма - в този ден нямах време за месо.

ДЕН 12

Този ден не беше 12-тия ден от режима ми. Този ден беше петък! И мартинито плачеше в главата ми от сутринта. Онова мартини - Bianco, с две бучки лед, в среда с приятели, музика... С мисълта за едно малко се събудих, честно ви казвам. Но вместо това примирено отидох с излишните си килограми в залата и въпреки, че те вече леко се стопяваха, аз едва сега започвах да тренирам сериозно. Едва сега усещах тялото си по-силно, по-функционално, по-здраво. Затова ми трябваше и здрава и качествена храна. В този ден си направих Свински бут на тиган със соев сос и зеленчуци. И се получи истински кулинарен шедьовър!

ДЕН 13

Събота, събота, късен следобед или накратко казано - спах, докато не ми омръзна в този ден. След цяла седмица пълен график със задачи и състезаване с часовника, беше време да се наспя. Тялото ми беше едновременно уморено, едновременно леко и тонизирано. Но все пак трябва и да се почива. Пропуснах тренировката си за сметка на приказна разходка навън за 2 часа, в които не спрях да ходя пеша, а също прекарах и малко повече време в кухнята в приготвяне на свежи салати и една нестандартна рецепта за Зелен боб на тиган с пилешки кюфтенца и сусам.

ДЕН 14

Има много вкусни неща на света, но така, както е вкусна неделята, не е вкусно нищо друго на тази земя. В този ден отидох на басейн, където поплувах за час, после хапнах Зеленчуци с яйца на тиган, после се разхождах в продължение на два часа, а накрая приключих деня със същото ястие от обяд и с чаша чай. Бях напълно готова да посрещна новата седмица със сили и енергия да постигам още по-добри резултати!

Очаквайте и още рецепти за всеки ден, които ще бъдат качени в РЕЖИМЪТ НА САНДРА и ще ви дадат конкретни идеи как да се храните вкусно, полезно и диетично с минимални усилия!

Автор: Сандра Алексиева

Коментари за статията:

Автор Мнение

Bilyana Atanasova

2016-02-26 19:08:09

Здравейте! :) Кога ще публикувате режимите за следващите дни?

Публикувайте коментар за статията:

Необходимо е да се регистрирате и влезете за да пишете коментари.
Можете да влезете и чрез

© 2007-2023 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.