Рецепти за бисквитена торта с кисело мляко

7 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1

Бисквитена торта "Малинов йогурт" с кисело мляко и компот от малини

Бисквитите се натрошават, смесват се с разтопено масло, слагат се на дъното на форма за торта и се натискат добре с дъното на чаша, докато се образува тънък блат....В голяма купа се смесват киселото мляко, захарта, ванилията и половината от течността на малиновия компот....Тортата се оставя да престои в хладилник за около два часа, докато желатинът се стегне.

Бисквитена торта Малинов йогурт с кисело мляко и компот от малини

Бисквитена торта с кисело мляко и шоколад

В правоъгълна тавичка се подрежда част от бисквитите, така че да покрият дъното, намазват се с част от киселото мляко, а отгоре се поръсват кубчета твърд шоколад....Важно е тортата да се завърши с кисело мляко.


Вкусна бисквитена торта с кисело мляко и банани

Пълномасленото кисело мляко се разбива със захарта, докато тя се разтвори....След това се поставя в хладилник за поне шест часа, за да могат бисквитите да поемат от течността на пълномасленото кисело мляко и тортата да се реже лесно на квадратни парчета.


Вкусна домашна бисквитена торта с кисело мляко и праскови

В правоъгълна тавичка се подрежда част от бисквитите, така че да покрият дъното и се намазват с част от киселото мляко, а отгоре се подреждат белени праскови от компот....Преди сервиране тортата се декорира с връхчета свежа мента.


Вкусна бишкотена торта с банани и кисело мляко

Намазват се с част от киселото мляко и отгоре се подреждат резени банани, следва отново ред бисквити, кисело мляко и банани....След това се поставя в хладилник за поне час, за да могат бишкотите да поемат от течността на пълномасленото кисело мляко и тортата да се реже лесно на квадратни парчета.


Бисквитена торта с кисело мляко и малини

Важно е тортата да се завърши с кисело мляко....В правоъгълна тавичка се подрежда част от бисквитите, така че да покрият дъното.


Маков крем с нишесте

Особено интересна би се получила обикновената бисквитена торта, с която всички сме запознати още от най- ранното си детство....Макът се сварява отделно от крема с прясно мляко и захар....Щом се снеме от котлона, в крема се прибавят макът и настърганите кисели ябълки .

Маков крем с нишесте

Преглед: Брой:
Страница 1
© 2007-2019 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.
Tyxo.bg counter