Рецепти за сандвичи с кашкавал

8 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1

Сандвичи с луканка и кашкавал

Филиите се намазват с масло и върху тях се подреждат резени луканка и настърган или нарязан на тънки плочки кашкавал .
Сандвичи с луканка и кашкавал

Уплашени сандвичи за Хелоуин

За да направите този уплашен сандвич за Хелоуин, необходимо е да намажете филийките с кетчуп и да подредите ивици кашкавал така, че да заприличат на омотани.
Уплашени сандвичи за Хелоуин

Принцеси с кайма, кашкавал и кимион

Принцесите се поръсват с настърган кашкавал и се пекат на горен реотан в силно загрята фурна, в пържолник или друг уред с горен нагревател.
Принцеси с кайма, кашкавал и кимион

Раирани кифлички марабу с кренвирш и кашкавал (със суха мая)

Поставят се върху него и се поръсват с настърган кашкавал.

Пълнена печена франзела с яйца и кашкавал

Похлупва се с капака, който се намазва с малко масло, поръсва се с останалия кашкавал и се пече във фурната около 15 минути.

Страшен сандвич за Хелоуин

За да направите този забавен сандвич за Хелоуин, необходимо е да намажете една филийка с доматено пюре, да поставите ивици кашкавал под формата на паяжина и да поставите едно паяче от маслина, както е показано на снимката.
Страшен сандвич за Хелоуин

Детски сандвич Жаба Жабурана

За да приготвите този забавен детски сандвич, наречен Жаба Жабурана, е необходимо с чаша или ринг да изрежете от две филии хляб две еднакви кръгчета....Между тях е нужно да поставите резени колбас за устни, зърна царевица за зъби, резени кашкавал, оформени като крачета, а отгоре върху филиите да поставите разполовен чери домат, който да играе ролята на очи.
Детски сандвич Жаба Жабурана

Лесен сандвич с луканка

Питката се разрязва на две напречно и от вътрешната страна се намазва с масло ....Изпича до златисто и след това между двете половини от питката се подреждат резени луканка , кашкавал и парченца свежа салата айсберг .
Лесен сандвич с луканка

Преглед: Брой:
Страница 1
Tyxo.bg counter