Рецепти за пържена пъстърва на тиган

10 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Пържена пъстърва на хапки с майонезен сос с каперси на тиган

Филетата от пъстърва се разполовяват и нарязват на дълги хапки с размерите на пръсти....Запържват се на тиган в олиото на порции, така че температурата да не спадне рязко и се сервират със сос от майонеза с каперси, магданоз и лимонов сок.

Пържена пъстърва на хапки с майонезен сос с каперси на тиган

Пържена риба пъстърва с лют млечен сос с орехи и копър на тиган

Кожата се отстранява и филетата от пъстърва се нарязват на едри парчета, овалват се в брашно и се изпържват в тиган пълен с нагорещено олио.


Пържена пъстърва с царевично брашно на тиган

Пъстървите се почистват, а главите се отстраняват....Рибите се овалват в брашно и се пържат в тиган за 4-5 минути от всяка страна.


Лесна пържена пъстърва на тиган

Пъстървата се почиства от вътрешностите и люспите....В дълбок съд се загрява олиото и рибите се изпържват една по една, приблизително за около 6-7 минути.


Пържена пъстърва с тиквички, моркови, чушки и патладжани

Пържат се в тиган с предварително загрято олио....Филетата от пъстърва се посоляват, подправят с черен пипер и се овалват в брашно....Патладжанът се нарязва на шайби и посолява.

Пържена пъстърва с тиквички, моркови, чушки и патладжани

Пържени кюфтета от пъстърва на тиган

Оформят се кюфтета с големина на яйце, овалват се в брашно и се запържват в тиган със сгорещена мазнина до получаване на златист цвят.


Пълнена пържена пъстърва с гъби и чесън

В дълбок тиган се загрява олиото....Почистените, измитите и напълнените с плънката от гъби, магданоз и чесън риби пъстърви се овалват в брашно и се пържат до пълна готовност, за около 6-7 минути.


Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
© 2007-2020 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.