Рецепти за тиквички на скара

17 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Зеленчуци на скара

След това се изплаква, отцежда и се овкусява обилно със зехтин, заедно с нарязаната на филийки тиквичка , нарязаните на колелца глави лук , почистените и нарязани на четвъртинки червени чушки и печурките ....Зеленчуците се поръсват със сол и се пекат на скара и от двете страни до омекване.
Печени зеленчуци на скара - патладжани, тиквички, червени чушки, печурки

Тиквички на скара с млечно-чеснов сос

Тиквичките се нарязват на дълги и тънки ивици по дължина....Намазват се с олио и се пекат на скара за по 1-2 минути от всяка страна.

Шишчета от тиквички и халуми на скара

Тиквичките се нарязват на тънки ивици с белачка, без да се белят....Набучват се на шишче и се изпичат на скара за 3-4 минути от всяка страна.

Печени кюфтета от тиквички на скара

Тиквичките се настъргват на едро ренде и се поставят в цедка с марля над тенджера, която да събира отцедилия се сок....От сместа се оформят плоски кюфтета, които се изпичат на скара за по 3-4 минути от всяка страна.

Наденица с тиквички и лук на скара

Наденицата, лукът и тиквичките се нарязват на едри кубчета и се нанизват на шишчета....Шишчетата се изпичат на скара за 6-7 минути от всяка страна.

Зеленчукови шишчета с тиквички, гъби и домати на скара

Тиквичките се нарязват на едри парчета, а лукът и доматите - на четвъртинки....Шишчетата се изпичат на скара за 8 минути от всяка страна.

Мариновани патладжани, тиквички и гъби на скара

Патладжаните и тиквичките се нарязват на дебели колелца....Резените зеленчуци се изпичат на скара за по 3 минути, като се обръщат често и се внимава да не се препекат.

Пуешки шишчета с тиквички на скара

Пуешките хапки се нанизват на шишчета, като се редуват с нарязаните на колелца тиквички....Шишчетата се изпичат на скара за по 5 минути на всяка страна, като се обръщат.

Зеленчукови шишчета с тиквички, патладжани и праз лук на скара

Тиквичките се нарязват на едри парчета, лукът - на дебели колелца....Шишчетата се изпичат на скара за 6-7 минути от всяка страна.

Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
Tyxo.bg counter