По-общо:

Рецепти за пица с домати

12 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 > >>

Пица с колбас, домати и маслини

Пицата се посолява, поръсва се с кашкавал и върху нея се поставят черни маслини с отстранени костилки ....Върху тестото се слагат доматеното пюре , колелцата колбас , нарязаният на колелца домат , нарязаната на ивици червена чушка , нарязаните на полумесеци печурки .
Пица с колбас, домати и маслини

Пица с шунка, колбас, домати и маслини

Пицата се посолява, поръсва се с риган , черен пипер и сол и се пече около 20-25 минути на 200 градуса на долна фурна....Върху тестото се слагат доматеното пюре , кашкавалът , колелцата колбас , нарязаният на колелца домат , нарязаната на правоъгълни парченца шунка и целите черни маслини .
Пица с шунка, колбас, домати и маслини

Постна пица с домати, маслини и кашкавал

Намазва се с малко зехтин и доматеното пюре....Пицата се посолява, поръсва се с риган, черен пипер и сол и се пече около 20-25 минути на 200 градуса на долна фурна.

Лесна домашна пица с домати и моцарела

Пицата се посолява, поръсва се с черен пипер....Върху тестото се слагат доматеното пюре , колелцата домати , нарязаната на колелца моцарела .
Лесна домашна пица с домати и моцарела

Пица с кренвирши

След около 5 минути се добавя млякото с маята и се меси в продължение на 5-10 минути....Върху тестото се слага доматеното пюре , настъргана моцарела , нарязан на ситно босилек и addToSite('recipe', 905, 'http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=905-pica-s-krenvirshi', 'Пица с кренвирши')
Пица с кренвирши

Пица Прошуто фунги

След около 5 минути се добавя млякото с маята и се меси в продължение н 5-10 минути....Върху тестото се слага доматеното пюре , настъргана моцарела , нарязан на ситно босилек , гъбите и прошутото .
Пица Прошуто фунги

Мини пици с маслини, шунка и топено сирене

От него с помощта на ринг се оформят кръгчета (мини пици)....Върху тях се поставя доматено пюре и се подреждат ситно нарязани шунка , топено сирене , колелца зелени маслини .
Мини пици с маслини, шунка и топено сирене

Постна пица Маргарита

След около 5 минути бъркане се добавя млякото с маята и се меси в продължение на 5-10 минути....Върху тестото се слага доматеното пюре, настъргана моцарела, нарязан на ситно босилек, риган и доматите нарязани на шайби.
Постна пица Маргарита

Бърза пица от арабски питки с маслини, моцарела и синьо сирене

Всяка от тях се намазва с доматено пюре.

Бърза пица маргарита с арабски питки

Намазват се с доматеното пюре.

Преглед: Брой:
Страница 1 2 Следваща Последна
Tyxo.bg counter