По-общо:

Рецепти за панирани пилешки хапки и филенца с корнфлейкс

33 резултата отговарящи на филтъра
Преглед: Брой:
Страница 1 2 3 > >>

Панирани пилешки флейки в кокос и корнфлейкс с кокосово мляко

Пилешкото месо от гърди се нарязва на продълговати ивици - флейки, които се заливат с кокосовото мляко....В тиган се загрява олиото и в него се пържат пилешките филенца, като първо се топят в разбитото с бирата яйце, а след това в сместа от кокосови стърготини и корнфлейкс.

Панирани пилешки флейки в кокос и корнфлейкс с кокосово мляко на тиган

Панирано пилешко месо в корнфлейкс с боровинки

Яйцата се разбиват на пяна и към тях се прибавят бирата, солта, черният пипер, брашното, галетата, натрошеният корнфлейкс и куркумата, след което всичко се разбърква до получаване на гъста панировка....Панираните филенца се поднасят топли, заляти с пасирани боровинки и зелена салата.

Панирано пилешко месо в корнфлейкс с боровинки

Пилешко бонфиле с корнфлейкс и сусам

Пилешките филета се топят в разбитото яйце и се покриват със смес от натрошения корнфлейкс, сусама и галетата...Пържат се до златисто, за по 5-6 минути на страна.


Пилешки филета с пармезан и корнфлейкс на фурна

Пилешките филеца се нарязват на тънки ивици и се подправят със сол и черен пипер....Корнфлейксът се разбива с блендер и се смесва с брашното, галетата и настърганият пармезан....Пилешките хапки се потапят в разбитото яйце, а след това се овалват в панировката, подреждат се в тавичка и се пекат на фурна.


Печени пилешки хапки с майонеза и корнфлейкс

Пилешките филета се режат на продълговати хапки, подправят се със сол и черен пипер и се намазват обилно с майонеза.....Всяка пилешка хапка се овалва в натрошения корнфлейкс, подрежда се в тавичка и се пекат на силна фурна от двете страни, за около 15 минути.


Хрупкаво пилешко вретено с корнфлейкс

Пилешките вретена се намазват с разбито яйце и се овалват в смес от галетата и натрошения корнфлейкс, след което се запържват от всички страни в нагорещено олио, за около 6 минути.


Мариновани пилешки бонфилета с корнфлейкс

Приготвя се марината за пилешкото месо, като в купа се смесят олиото, соевият сос, лимоновият сок и се подправи със сол, черен и червен пипер....Пилешките бонфилета се овалват в смес от галета и натрошен корнфлейкс и се панират в нагорещена мазнина, докато хванат хрупкава коричка.


Хрупкаво пилешко филе с корнфлейкс

Пилешките филета се топят в сместа и се покриват с натрошен корнфлейкс от двете страни, след което се подреждат в предварително намазнена тавичка и се пекат на фурна.


Пържени пилешки бутчета с корнфлейкс

Сварените пилешки бутчета се мариноват в смес от мед, горчица и соев сос, след което се потапят последователно в разбитите яйца, галетата и смления корнфлейкс....Месото се пуска в сгорещено олио и се пържи до готовност, докато стане хрупкаво, от двете страни.


Панирани пилешки бонфилета с корнфлейкс

Пилешките бонфилета се намазват със сол и черен пипер, поръсват се със сока от половин лимон и се овалват в смес от брашно и начупен корнфлейкс....Хапките се панират в нагорещено олио за по 4 минути от всяка страна, докато станат златисти.


Панирани пилешки жулиени с корнфлейкс

Приготвя се панировка, като царевичният корнфлейкс се натрошава в хаванче и се смесва с галетата и брашното....Пилешките жулиени се топят в панировката и се пържат в нагорещено олио за по 3-4 минути отвсякъде, докато станат златисти.


Пържено пилешко бон филе с горчица и корнфлейкс

Пилешките бон филенца се посоляват и се поръсват с чесън на прах.


Пържено пилешко бон филе с хрупкава коричка

Пилешките бон филета се мариноват за кратко в смес от мед, горчица и соев сос, след това се потапят в разбитите яйца, галетата, отново в яйцата и накрая в смления корнфлейкс....Месото се пържи в сгорещено олио за кратко от двете страни, след което хапките се сервират.


Вкусни пържени пилешки крилца

Пилешките крилца се накисват в смес, приготвена от добре разбитите прясно мляко и яйце, след което се потапят в смес от разбърканите брашно и галета, след това отново се накисват с млечната смес и се овалват в натрошен корнфлейкс....Пилешките крилца се накисват в смес, приготвена от добре разбитите прясно мляко и яйце.


Пилешки гърди с корнфлейкс на фурна

Пилешките гърди се потапят в разбитото яйце и след това се овалват в корнфлейкс.


Панирани пилешки крилца без пържене

Крилцата се потапят в тази смес и след това в натрошен корнфлейкс и се нареждат върху хартия за печене.


Преглед: Брой:
Страница 1 2 3 Следваща Последна
© 2007-2021 1001 Рецепти ООД. Всички права запазени.